AMENDED NOTICE OF PUBLIC MEETING - LOCATION CHANGE

The HCCPS Board of Trustees will hold a remote public meeting on February 6, 2025 at the zoom link below, instead of the previously advertised location of 1 Industrial Parkway in Easthampton with a hybrid Zoom option.

Please note this change in venue.

HCCPS Board of Trustees Meeting Agenda Feb 6, 2025 6:30pm

HCCPS, 1 Industrial Pkwy, Easthampton, MA 01027 Also: Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/83679293502?pwd=bjZya3FvVTFmd216WlkvZDVPLzhjZz09 Meeting ID: 836 7929 3502 Passcode: 7dvsWu

The Hilltown Cooperative Charter Public School was founded in 1995 as a Massachusetts Public Charter School. Our mission is:

- To engage students in a school that uses experiential, hands-on activities, the arts, and interdisciplinary studies to foster critical thinking skills and a joy of learning.
- To sustain a cooperative, intimate community of students, staff, families and local community members, which guides and supports the school and its educational program.
- To cultivate children's individual voices and a shared respect for each other, our community, and the world around us.

Facilitator: Kathleen Hulton

Topic (estimated time)	Who	Action	Estimated Time
 Welcoming (read mission statement): (5 min) Announcements, appreciations, acknowledgements Agenda Check: Appoint timekeeper, list keeper BOT Visibility this month Board hosts coffee hour 2/12 Approve minutes from previous BOT meeting 	Kathleen H.	Decision	6:30
Public Comment (5 min)	Kathleen H.		6:35

 Teaching and Learning Updates (10 min) General Teaching and Learning Updates 	Rebecca	Update	6:40
 Head of School Updates (10 min) Family and Community Engagement General School Updates 	Chris	Update	6:50
Board Goals (10 min)	Lily	Update and Discussion	7:00
S pring Board Retreat with Julia Bowen (10 min)	Kathleen	Update and Discussion	7:10
FY25 Q2 Financial Review/ Budget Review (10 min)	Chris and Kylan	Update and Decision	7:20
HoS Evaluation (5 min)	Kathleen	Update	7:30
Grade Realignment Implementation (20 min)	Chris and Rebecca	Update and Discussion	7:35
Wednesday Dismissal Time (15 min)	Chris and Rebecca	Update and Discussion	7:55
Facilities Committee Proposal (10 min)	Kathleen	Discussion and Decision	8:10
Annual Meeting	Emily	Update	8:15
Committee Report questions (5 min)	Kathleen H.		8:25
 Meeting Wrap-up (5 min) Minutes Finalization Snacks + Drinks for next meeting Newsletter Blurb New business for next Board meeting Review action items 	Kathleen H.		8:30
Adjournment			8:35