## HCCPS Board of Trustees Meeting Agenda October 9, 2024 6:30pm

1 Industrial Division Factbonesis NAA 0103

HCCPS, 1 Industrial Pkwy, Easthampton, MA 01027

https://us02web.zoom.us/j/83679293502?pwd=bjZya3FvVTFmd216WlkvZDVPLzhjZz09

Meeting ID: 836 7929 3502 Passcode: 7dvsWu

Also: Join Zoom Meeting

The Hilltown Cooperative Charter Public School was founded in 1995 as a Massachusetts Public Charter School. Our mission is:

- To engage students in a school that uses experiential, hands-on activities, the arts, and interdisciplinary studies to foster critical thinking skills and a joy of learning.
- To sustain a cooperative, intimate community of students, staff, families and local community members, which guides and supports the school and its educational program.
- To cultivate children's individual voices and a shared respect for each other, our community, and the world around us.

**Facilitator: Kathleen Hulton** 

Topic (estimated time)	Who	Action	Estimated Time
<ul> <li>Welcoming (read mission statement): (5 min)</li> <li>Announcements, appreciations, acknowledgements</li> <li>Agenda Check: Appoint timekeeper, list keeper</li> <li>BOT Visibility this month</li> <li>Approve minutes from previous BOT meeting</li> </ul>	Kathleen	Decision	6:30
Public Comment (5 min)	Kathleen		6:35
<ul> <li>Domain Updates (10 min)</li> <li>Teaching and Learning</li> <li>Charter renewal</li> <li>SEPAC update</li> <li>Community and family engagement</li> </ul>	Chris/Rebecca	Update	6:40

		T	1
<ul><li>Playground update</li><li>Student devices at school</li></ul>			
FY24 Audit (15 min)	Kylan	Discussion and Decision	6:50
MCAS (15 min)	Rebecca	Report and Discussion	7:05
Board membership and procedures (5 min)	Ben	Update and Discussion	7:20
JEDI update (10 min)	Kathleen S.	Update	7:25
Head of School Evaluation (5 min)	Kathleen	Update	7:35
2024-25 Head of School Goals (10 min)	Chris and Kathleen	Discussion and Decision	7:40
<b>2024-5 Board Goals</b> (15 min)	Lily	Activity and Decision	7:55
Board Leadership Succession Plan (5 min)	Lily	Discussion and Decision	8:10
School Leadership Succession Plan (5 min)	Lily	Update	8:15
GABS update (5 min)	Emily	Update	8:20
Committee Report questions (5 min)	Kathleen H		8:25
<ul> <li>Meeting Wrap-up (5 min)</li> <li>Minutes Finalization</li> <li>Snacks + Drinks for next meeting</li> <li>Newsletter Blurb</li> <li>New business for next Board meeting</li> <li>Review action items</li> </ul>	Kathleen H		8:30
Adjournment			8:35